Foredragsholder

Mød foredragsholder Thomas Sloth

Livet er da for kort til kedelige foredrag!

De fleste kender nok til at have booket en foredragsholder, der er for faglig og tør. Eller en der leverer tomt show frem for indhold. Efter et langt liv med mange oplevelser har Thomas fundet sin helt egen stil ud i formidlingens kunst, nemlig buddet på den gyldne middelvej: Alle Tiders Foredrag.

Thomas har en særlig evne til at fastholde sit publikum gennem foredrag, der får latteren til at runge i lokalet. Men Thomas nøjes ikke med at sætte gang i lattermusklerne, når han underholder, men aktiverer også publikums øvrige sanser med levende musik, videoklip eller slideshows. Som formidler emmer han af engagement og elsker at fortælle historier, ”så publikum føler, at de er med – hele vejen”.

Foredragsholderen – et garvet menneske

Thomas har i små 20 år beskæftiget sig professionelt med undervisning og kommunikation. CV’et vidner om solid erfaring i livets skole, og vi plukker blot her af højdepunkterne:

Kursusunderviser

Trivsels rådgiver

CEO hos i-Strategi

Projektleder

Kursusunderviser
Lærerhøjskolen

Historielærer

Forfatter
Online-undervisning


Medarbejder
Ungdomsfængsel

Telefonsælger

Iværksætter i-Strategi & Nemmegaver.dk

Lærer, lektør og
skolebibliotekar.

Foredrag om arbejdsglæde og trivsel er et hit.

Thomas’ største succes er indtil videre et foredrag om arbejdsglæde og trivsel, som efterspørges af både offentlige forvaltninger og private firmaer. Læs mere om foredraget og hvorfor, det er så vigtigt med arbejdsglæde og trivsel her på linket.

Du kan også udfordre Thomas og booke ham til at afholde et skræddersyet, underholdende foredrag – klik her for foredrags-forfatter.

Foredragsholder Thomas Sloth dækker Sjælland, Jylland og Fyn 

Book et foredrag nu!