Steve jobs

Historien om Steve Jobs og Apple Computer hører til hvor tids store fortællinger.

Apple har de seneste år sat sig hårdt på it-markedet. Ikke alene er slaget af deres computere steget stødt; men også på det ellers så konkurrenceprægede marked for mobiltelefoni har Apple på kort tid formået at slå store spillere som fx Nokia af banen.

Et fantastisk turnaround!

Med lanceringerne af Apples iPod, iPohne og iPad blev hele det elektroniske marked taget med bukserne nede og overhalet inden om af et firma som de fleste havde erklæret dødt – eller kun en mindre spiller på markedet. Få den fantastiske historie om verdens største turnaround og bliv inspireret af nutidens mest innovative virksomhed.

Historien om Apple kort

Apple blev grundlagt den 1. april 1976 – Men det var bestemt ingen aprilsnar. Grundlæggerne var Steve Jobs og to andre innovative fyre, der begyndte at fremstille computere i en lille garage.
Steve Jobs gav deres ret detaljerede logo en del af skylden for, at det første salg gik ret trægt. Derfor startede man udviklingen af det logo af æblet, som alle i dag forbinder med kvalitet. Selve historien om logoet er et næsten helt foredrag i sig selv!

I 1984 kom den første prisbillige Applecomputer på markedet: Macintosh! Computeren blev en succes som Apple red på indtil starten af 1990’erne, hvor mange forskellige tiltag floppede fælt. Først i 1998 kom Apple så småt på fode igen efter at have introduceret iMac’en.
Men det var nytænkningen af kendte produkter, der gav Apple det helt store tournaround – og i dag kender alle til succesen og iPod, iPhone og iPad er ikke længere produkter for nørder og feinsmeckere; men noget alle vil eje.

Macintosh fra 1984

Foredraget fortæller dig om den lange vej i stormvejr på oprørt hav, som Apple har været igennem – med store op- og nedture og personlige kampe, der næsten ødelagde det, som i dag er verdens største it-producent.

Målgruppe: virksomheder, foreninger og erhvervsråd

Honorar: 4.000,- + transport

Eller ring nu: Tlf: 25 78 90 22.