Foredrag om Disruption

Disruption er over os!

Her kommer fortællingen om en verden i hastig forandring

Der er vendt op og ned på verden. Vaner og tankegange er i opbrud og under konstant angreb udefra. Derfor er gængse måder at drive virksomhed på i dag en saga blot. 

Spørg bare Nokia, der hverken havde Apple eller deres iPhone på top 20 listen over deres værste konkurrenter, da de begyndte – alle ved, hvordan det gik. Nokia gjorde (næsten) alt det rigtige – og tabte! Disruption har bidt sig fast i den digitale verden – og det digitale mindset er inde i en så rivende en udvikling, at du og din virksomhed måske allerede er sakket agterud.

I dette foredrag om disruption kommer jeg ind på mange af de gode historier om disruption – og jeg giver et bud på, hvordan fremtiden ser ud. Hvor er vi på vej hen – og hvad har disruption bragt med sig af nye medievaner og måder at agere sammen på socialt?

Vi ser på virksomheder som Kodak, AirBnB, Uber, Amazon og Netflix, der alle er eksempler på virksomheder, som har kapret et etableret marked og givet baghjul til de gamle travere. Hvordan var det muligt, og hvad kan man som virksomhed gøre for at gardere sig mod en sådan situation?

Måske er du, dine kollegaer eller familiemedlemmer allerede klædt på til disruption? (jeg er lidt usikker på, hvad du oprindeligt mente med denne sætning?)

Undervejs i foredraget bringer jeg en lille øvelse på banen, der muligvis trigger jeres innovation – og hvem ved, måske bliver du, eller I, de næste, der ryster verden – og gør livet nemmere for mange mennesker?

I disruption-foredraget vil jeg bl.a. komme ind på:

• Hvad er disruption, og hvorfor overhovedet interessere sig for dette buzzword og fænomen?

• Disruption i et historisk perspektiv

• Den digitale spændvidde

• Hvorfor disruption?

• Dit personlige disruption mindset (øvelse)

Interesseret i at høre mere omkring foredraget?

Honorar: 7.000,- + transport