Få succes som iværksætter på nettet

Det er nemt at blive iværksætter på internettet. For relativ små penge er man hurtigt igang med at tjene epenge på fx webshops, blogs eller affiliate sites; men det er svært at gøre det til en levevej.

I dette foredrag fortæller jeg om de mange muligheder, der ligger på nettet for at tjene penge – og kommer ind på alle de faldgruber og myter, der er om succes på internettet.

Jeg har selv opbygget og drevet en webshop med overskud  – den er nu solgt og jeg blev mange erfaringer rigere.
Fremtiden ligger på internettet – men konkurrencen er Hård!

 

Hvordan starter man så en Webshop?

Det lyder umiddelbart meget nemt; men der er mange faldgruber. Hør her om alle de sjove og kedelige erfaringer vi måtte gøre os inden webshoppen fik stor succes og voksede sig ud af vores hjem – og vi stod med valget: sælg eller flyt?

I denne kategori af foredrag holder jeg også et andet foredrag om, hvordan man får succes på nettet. Foredraget hedder:

 

Online Markedsføring

Fremtidens handelsplads ligger på nettet; men hvordan skaffer man besøgende på sine websider – og hvordan gør man disse besøgende til kunder?

I dette foredrag vil jeg tage tilhørerne med på en tur gennem internettets mange muligheder for markedsføring. Hvad betyder Google – og hvordan bliver din side nummer 1 på Google? Er AdWords virkelig for dyrt og hvordan virker reklamerne på Facebook?

Disse spørgsmål og mange andre besvares i dette foredrag af Thomas Sloth, der er it-konsulent inden for online markedsføring hos firmaet i-Strategi.

 

Foredrag om SEO, Google AdWords og analytics

Skal man hurtigt i gang med at sælge eller blive set på internettet, så er der kun en ting, der virker: Google Adwords.
Men desværre er det ikke helt let at få succes her – og det bliver hurtigt MEGET dyrt, hvis ikke du kender til alle fiduserne.

Thomas Sloth er ekspert i Google AdWords og har hjulpet kunder til at mere end at 10-doble deres omsætning, blot ved at ændre på nogle få og simple parametre.

Lær i dette foredrag, hvordan du får mest muligt for pengene i Google Adwords.

Men AdWords hænger uløseligt sammen med SEO (søgemaskineoptimering) – og selvom SEO virker tillokkende, ikke mindst fordi det er gratis, så er det ikke så nemt længere…

Og nedenunder lating ligger Google Analytics, der fortællers alt det, der er værd at vide…

Målgruppe: Erhvervsråd og – foreninger samt Virksomhender.

Honorar: 8.500,- + transport

Eller ring nu: Tlf: 25 78 90 22.

Foredrag om internet, succes på internettet og AdWords